vineri, 17 august 2012

Ha!

 

Bine, dragilor, va puteti insenina, sterge lacrimile si sari in sus. M-am intors!!! ( da, da, sunt sigura ca exact absenta mea nu va lasa sa va traiti vietile ) Fara alte vizite la tara, unde nu e semnal nici cat sa se deschida messul. Acum sunt la civilizatie, unde ma pot ocupa de bloguletul meu care arata de parca a decedat. ( bietul meu Dressed )

Asta va implica:

- cateva posturi in viteza marca Book Lovers Challenge
- un maraton de recenzii zilele acestea ( am muuullte de facut )
- cateva posturi despre carti, fiindca na, mi-a fost dor sa bat campii
- si poate un concurs cu e-bookuri 

De asemenea, ma gandeam sa fac o lista cu niste carti pe care as vrea sa le vand, daca sunteti interesati. Sunt in mare parte ce am de pe la reviste si ziare in dublu exemplar sau carti de care am fost dezamagita atunci cand le-am citit, dar poate reusesc totusi sa scap de ele.
Si, fiindca tot vorbeam mai sus de recenzii, ma gandeam sa recurg la niste recenzii pe serii ca sa mearga mai redepe. Si poate la niste mini-recenzii pentru cele de care nu am fost prea convinsa ( stiti ca mi-e imi place sa bat campii, dar macar sa nu o fac pe carti care nu merita )

Deci, ma rog, ideea e ca sunt din nou acasa, din nou in posesia unui calculator, din nou cu conexiune si cu dorinta de munca. Ma bucur sa vad ( intelegi ideea ) din nou!

5 comentarii:

  1. Welcome back! :) De-abia astept sa citesc recenziile si postarile din Book Lover Challenge. Nu ai cumva de vanzare seria Ashleys de Melissa de la Cruz? M-ar cam interesa:-?.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dee, am eu toată seria, dacă vrei :) Eu aş da-o la schimb, de vândut.. nu ştiu, nu-mi place să-mi vând lucrurile :))

      Ștergere
  2. Am doar volumul 1, daca vrei. Nu am mai cumparat si restul

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci >:D< referitor la ce ai spus mai sus, accept si schimburi. Dupa cum vedeti, e si o pagina pentru asta. Dar sincer, in mintea ma gandeam ca mai strang ceva pentru... mai multe carti:))

    RăspundețiȘtergere