joi, 2 august 2012

Book Lovers Challenge

Stiu ca e un pic cam tarziu, dar am fost plecata mai mult decat credeam si nu am apucat sa postez inca despre aceasta minunata idee a fetelor de pe Walking on Letters . Si cum imi doresc foarte mult sa particip aveti aici si regulile, cu scuzele de rigoare pentru intarziere. Iertati-maaaa.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQ_hUkE_1PlPgHrg1MmmRVbYIEPCkDOK_4aP2Ky53DukKvgh0UL7xUnqjmzPf0xy85p6hFR7oSN0degOkQiBNH1EOKC4ijN9F6mBMQX0y1WIrpePRBvBmSG0qZ7byT0wfc0XQRau8r9j0j/s400/1.jpg  

~Reguli~
- fă o postare cu regulile şi provocările
- pentru fiecare provocare vei face o postare, în care vei răspunde mai pe larg. Un mic articol. (acolo unde este cazul, sunt și provocări în care doar trebuie să ne arăți o imagine)
- ideal ar fi să faci câte o provocare la fiecare 1-2 zile, dar dacă unele necesită mai mult timp sau imaginație, poți pe acelea să le pui și după 3-5 zile maxim. 
- nu ai voie să faci mai multe provocări într-o zi. 
- pune câte o imagine drăguţă pentru postările în care trebuie să dezbaţi un anumit subiect. 
- poți sări peste unele provocări, dar nu cred că vei face asta. Cu siguranță ți se par interesante și îți plac, iar vizitatorii tăi ar dori să îți afle părerea despre toate.
- dacă doreşti, pune la începutul fiecărei postări imaginea ”Book Lovers Challenge”, pentru ca cititorii tăi să știe despre ce e vorba.
- până pe 1 august ai timp să te gândești la rezolvarea provocărilor, și să le dai mai departe și celorlalți iubitori de cărți pe care îi cunoști. Anunță-i printr-un comentariu. După 1 august poți să începi să postezi prima provocare. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu