miercuri, 2 mai 2012

In vizita (#2)

Ultima data, am prezentat "Saving June". Acum, o alta carte pe care eu, una, chiar as dori sa o citesc.

Forget You 

"Forget you" de Jennifer Echols

De ce nu poti alege ce sa uiti... si ce sa iti amintesti?

Sunt multe lucruri pe care Zoey ar vrea sa le uite. Cum tatal ei si-a lasat prietena de douazeci si patru de ani insarcinata. Ca teama sa ca intregul oras va afla de caderea nervoasa a mamei sale. Sau pe Doug, baiatul rau, chipes si intunecat care o ironizeaza la scoala. Simtind ca viata ei este pe cale sa devina un complet dezastru, Zoey reactioneaza in singurul fel pe care il cunoaste: folosind faimoasa ei atentie pentru detalii cu scopul de a deveni fiica perfecta, eleva perfecta si iubita perfecta pentru ultra-popularul jucator de fotbal, Brandon.

Apoi, Zoey este prinsa intr-un accident de masina si a doua zi exista ceva ce nu isi poate aminti - noaptea precedenta. A fost cu Brandon, asa cum planuia? Si daca asta s-a intamplat, de ce pare el sa o evite? Si de ce Doug - dintre toti oamenii - se poarta dintr-o data ca si cum ceva semnificativ s-a petrecut intre ei doi?

Cu greutate, Zoey isi poate aminti ca Doug a scos-o din carcasa masinii. Dar el continua sa se refere la acea noapte ca si cum asta nu a fost tot, iar pe ea o ingrozeste sa admita ca, in ceea ce o priveste, momentul acela este alb.

Apoi, Zoey cea controlata si meticuloasa pierde cu rapiditate controlul asupra detaliilor ce ii alcatuiesc existenta perfecta - o existenta care acum pare ciudat de lipsita de prezenta lui Brandon si, in acelasi timp, ciudat de plina de cea a lui Doug.

Un comentariu: