duminică, 10 iunie 2012

Bookfest... Bookfest. Bookfest!


551199_358651127521835_231347766918839_910996_1298907278_n_large 

Da, da, cam tarziu postul. Dar cum personal ma gandeam sa nu il mai fac, mai bine mai tarziu decat niciodata.
Intai si intai, trebuie sa recunosc, e al doilea an cand merg la Bookfest si la fel ca in precedentul am reusit sa stau mai mult timp decat imi propusesem, sa chetui mai mult decat voiam si sa cumpar mai multe carti decat am spatiu liber in biblioteca. Ideea e ca eu nu locuiesc in Bucuresti, ci la optzeci de kilometri departare. Iar in minunatul meu orasel, care mai e si capitala de judet (minunati-va! ) singura librarie a dat faliment! Mda. Welcome to Alexandria, where you can't find a bookstore, but lots of stupid people. Asa ca, data fiind situatia, imi cumpar carti de pe net si de la targuri. Si pentru Bookfest si Gaudeamus sunt genul care strange tot anul, numai ca sa am ce cheltui acolo. 
Asa ca fara alte adaugiri, hai sa va arat cam pe ce mi-am dat banii. 


 Intai si intai, avem primul volum din Lupii din Mercy Falls. Da, Fior . Va puteti baza intotdeauna pe mine ca, atunci cand restul lumii cumpara volumul doi, eu sa il iau pe primul. Niciodata sa nu imi subestimati capacitatea de a intarzia.
Sincer, desi aveam unele indoieli, trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult felul in care Maggie Stiefvater scrie. A trecut mult timp de cand nu am mai vazut asa o proza frumoasa intr-o carte fantasy. Cred ca intre timp m-am obisnuit sa se puna foarte mult accent pe actiune si descrierea sa fie tratata mai usor, rezumandu-se la elementar. Dar nu e cazul aici. Recunosc, am citit destul de putin din ea, dar imi place mult ( cu toate ca i-as face cateva note traducatoarei despre paginile de inceput, fara suparare ) si abia astept sa termin postul si sa ma intorc la ea.







Eu una sunt mare fan Agatha Christie. Am peste treizeci de carti citite, un raft intreg din biblioteca e ocupat aproape numai cu romanele ei si, sincer, chiar imi doresc sa le am pe toate. Asa ca da, colectia trebuia completata.


<strong>NONO</strong>




Nu stiu ce mi-a venit cu cartea asta. Numai ca m-a apucat nostalgia cand citeam descrierea, ea era ieftina, asa ca am cumparat-o pur si simplu. Sincer, imi aminteste de niste desene animate din copilarie, "Povestea jucariilor" sau ceva de genul.








http://www.ledabooks.ro/images/thumbnails/0//800/Experimentul-Angel-MR1.jpghttp://www.grupulcorint.ro/magazin/images/detailed/Pe-jumatate-moarta.jpghttp://www.ledabooks.ro/images/thumbnails/0//800/Nascuta-la-Miezul-noptii.jpg

Da, am profitat de preturile de la Leda si am mai cumparat cate ceva. Cu toate astea, m-am ferit sa cumpar Spulbera-ma. Ideea de a sti ce se intampla si a fi totusi nevoita sa astept pana la jumatatea anului 2013 ca sa aflu continuarea ma ingrozeste. Deja am prea multe serii care ma tin pe ghimpi.


http://www.litera.ro/carti-mari/lirabooks/pasiune-si-onoare-1431.jpghttp://www.litera.ro/carti-mari/lirabooks/umbrele-trecutului-1430.jpg              
Dupa cum se poate vedea, mi-am luat cate ceva si le Lira, din cartile pe care le dorisem si le ratasem. Cum am o pasiune pentru secolele trecute, cumpar cam tot ce imi cade in maini, sa fiu sincera. Asa ca, desi cele de la Libertatea nu sunt nemaipomenite, le citesc totusi cu placere.

http://www.litera.ro/carti-mari/lirabooks/alchimia-dragostei-1743.jpg 








Culorile dragostei e o serie pe care urmaream de mult timp sa o cumpar. Asa ca am profitat de reducere si mi-am cumparat primul volum. Sper sa nu fiu dezamagita.













Continuarile cartilor politiste "Placinta e dulce la sfarsit" si "Furtuna solara". Cred ca eu am fost printre cei mai incantati cand Gazeta a distribuit Colectia Neagra.






Am aflat despre cartea aceasta si despre editura Herg Benet pe Walking on Letters . Si cum m-a facut curioasa, am hotarat sa o cumpar si eu. In plus, sunt interesata de concursul acestei edituri, poate in viitor voi incerca si eu, cine stie.









Si ultima, dar nu cea din urma, Grave Witch. Recunosc, nu e cumparata de Bookfest, ci din mall, de la Carturesti. Dar e luata in aceeasi zi si pe ea s-au dus ultimii mei bani. Sfarsit.




3 comentarii:

  1. Oh, Doamne! Ce de-a carti! Daca te trezesti cu mine la usa ta sa nu te miri!:)))
    Lectura placuta!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau! Câte cărți ți-ai luat! Ai destule de citit și cum vine și vacanța vei avea suficient timp.
    Lectură plăcută! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, fetelor<3 Abia astept sa le fac recenzii la toate si sa le impartasesc aici, pe blog<3

    RăspundețiȘtergere