miercuri, 20 iunie 2012

Summer books #2

Summer Books
- sau "Cum planuiesc sa imi pierd in mod util timpul" -    

Astazi va arat o parte din cartile paranormale pe care vreau sa le citesc vara asta. Spun o parte, fiindca stiu ca nu ar incapea toate in post si ca, de asemenea, nu cred ca o sa apuc sa le lecturez pe absolut toate. Dar imi place sa imi fac o lista cat mai mare. Chiar daca stiu ca poate fi peste posibilitati ma motiveaza sa fac lucrul care imi place cel mai mult: sa citesc. Asa ca o sa ma tot vedeti cu rubrica aceasta in vacanta. 
In alta ordine de idei, am aspect nou. Mie sincer imi place destul de mult. Sper ca si voua. Asa ca va invit sa luati un loc pe unul dintre acele scaunele din laterala, in ordine si fara sa va impingeti, va rog. Am luat vacanta, am terminat cu neglijatul blogului.

Si avem...

"Cold kiss" de Amy Garvey

Cold Kiss 
 It was a beautiful,
warm summer day,
the day Danny died

Prima carte din seria cu acelasi nume. De fapt, este ceea ce citesc acum si, in caz ca va intrebati, imi place mult. Mult mai mult decat m-am asteptat, mai ales ca imi rod unghiutele (metaforic vorbind, m-am lasat de asta cam de pe vremea cand am inceput sa apreciez manichiura, ceea ce s-a intamplat acum ceva timp) asteptand sa imi ajunga curierul cu "Sovaire". In esenta, Wren, care este, din ceea ce am dedus eu pana acum un fel de vrajitoare, isi readuce din morti iubitul, pe Danny. Numai ca el nu mai este ceea ce a fost, ci doar o umbra palida a lui, interesat numai de ea, ascultand-o numai pe ea, gandindu-se numai la ea. O sa ii fac recenzia cand o termin, sper sa nu ma dezamageasca pana la final.

"Storm" de Brigid Kemmerer 

Storm (Elemental, #1) 

Puteti gasi recenzia cartii 0,5 aici, pe blog. Din cate am putut sa imi dau seama, fiecare carte ii este dedicata unuia dintre fratii Merrick, la fel cum fiecare dintre ei poate stapani un element. Sincer, abia astept sa se ajunga la cartea lui Gabriel, in Elemental personalitatea lui mi-a starnit interesul. Din nou, sper sa nu fie o lectura care sa ma dezamageasca, desi, din frunzaritul ocazional, nu pare sa fie cazul sa-mi fac griji. Revin cu o parere dupa ce o citesc.

"Hereafter" de Tara Hudson

Hereafter (Hereafter, #1)

Pe aceasta nu trebuie decat sa o termin. Mai am cam saizeci de pagini de citit, nici eu nu stiu de ce m-am lasat. Poate ca voi incerca si eu sa fac un maraton de citit si voi trece si Hereafter pe lista. 
In esenta, povestea Ameliei e simpla: e moarta si bantuie pe pamant fara nici o amintire. Unicul ei cosmar este retrairea in vis a propriei morti, apoi trezirea in cimitirul in care este ingropata. Dar apoi salveaza un baiat de la inec, iar el... el chiar o vede. Si, desi cu totul neasteptat, (moarta, tineti minte?) se simte atrasa de Josh, la fel cum si el este de ea. Si ar mai fi si mica problema cu spiritul malefic, nu-i asa?

"Clarity" de Kim Harrington

 Clarity (Clarity, #1)
Clare iti poate vedea cele mai adanc ingropate secrete doar cu o atingere. Asa ca atunci cand o fa ta este ucisa, iar fratele ei principalul suspect, trebuie sa faca ceva. Paranormal si un pic Mystery? Mhm.

"Something Strange and Deadly" de Susan Dennard

Something Strange and Deadly (Something Strange and Deadly #1)

Sa va spun ce m-a convins sa o citesc?

1. Coperta ( din cand in cand, gasesc cate una care mi se pare prea frumoasa sa-i pot rezita)
2. Citez: The Dead are rising in Philadelphia.

"Frobidden" de Syrie James si Ryan M. James 

Forbidden

Per total si fara sa mai fac un rezumat, fiindca n-am citit-o si n-ar parea cine stie ce, e genul de carte pe care as citi-o.

Deocamdata doar atat. Voi ce cititi vara asta?


 

3 comentarii:

  1. imi place noul aspect al blogului , e frumos, interesante cartile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai auzit de toate aceste carti inainte, si par dragute, in special Forbidden, care mi se pare foarte interesanta :)

    P.S. Sper ca nu te superi daca fac putina publicitate pe blogul tau.
    Te invit la un concurs pe blogul meu: http://inabookshelf.wordpress.com/2012/06/20/concurs/

    RăspundețiȘtergere
  3. rosia_lady - thanks. Eu sunt una dintre persoanele care devine nemultumita in timp cu temele si le schimba des. Cat despre carti, hmm... sper sa fie la fel de interesante pe cat par.

    giddusadik - nu ma supar:* te mai astept, sper sa reusesc sa le citesc pe toate si sa le fac recenzii

    RăspundețiȘtergere