marți, 12 iunie 2012

Rapture - Fallen #4

Rapture (Fallen, #4) 

Pentru fanii seriei Fallen a a lui Lauren Kate, azi e ziua in care se povestea se opreste si Rapture, ultimul volum, apare in sfarsit. In ceea ce ma priveste, nu sunt admiratoare, chiar deloc. De fapt, facand o recenzie seriei, i-as da sa zicem intre 2,5 si 3. Cu toate astea, trebuie sa recunosc ca stilul autoarei a cunoscut totusi oarecare imbunatatiri. Singura ei problema e actiunea. Nu prea se intampla nimic in carti, decat aproape de final, si chiar si atunci cu greu poti fi multumit. Iar povestea de dragoste dintre Daniel si Luce mi se pare foarte... subtire. Cel putin cea din aceasta viata. Dar e doar parerea mea, nu tin sa mi-o impartasiti.
Ceea ce ma omoara pe mine la aceasta serie sunt copertile. Mai ales la Fallen. Iar Rapture o ajunge vertiginos din urma. Mi se pare absolut superba, voua nu?

Fallen (Fallen, #1) Torment (Fallen, #2) 
Passion (Fallen, #3)

Sincer, cand eu am vazut prima oara frumusetile astea ( exceptand Passion, jur ca tipa pare intepenita ) m-am asteptat la o lectura gotica. Unica. Fascinanta. Am vrut de la Fallen mult mai mult, infinit mai mult decat am primit. Uneori, cand ma uit in biblioteca, ma trezesc dorindu-mi sa imi fi cumparat altceva de la Litera sau pur si simplu sa le fi citit pe net si sa imi economisesc banii pentru carti care sa merite mai mult. Dar alteori imi pare bine ca am urmarit totusi o evolutie. Desi din Passion n-am citit decat jumatate, facand o comparatie cu Fallen se observa o calitate superioara. Cred ca i-as da poate cea mai mare nota din serie pana acum. Si stiu ca, datorita anxietatii mele de a lasa cicluri neterminate, voi cumpara si Rapture. Poate ca finalul va face ca toate astea sa merite, cine stie?


Un comentariu:

  1. Mie imi plac foarte mult copertile volumelor, iar seria, nu stiu de ce, imi place la fel de mult, cu toate ca trebuie sa fiu de acord cu tine si sa spun ca nu se petrece mare lucru in romanele astea.

    RăspundețiȘtergere