marți, 12 iunie 2012

Program de vara - leapsa



Tumblr_ln5urbosiw1qlce5no1_500_large 

Ok, ok. Stupid, stiu, dar eu abia acum am realizat ca Ramona mi-a oferit si mie leapsa aceasta. Multumesc mult, mult. Deci, hai sa vedem ce iese.


576920_427709337259548_984135119_n_large
Intai si intai, as intra in lumea lui Harry. M-as furisa pe coridoare, as vizita Camerele de zi si dormitoarele celorlalte case, as trece pe la bucatarie unde spiridusii de casa sigur mi-ar da ceva dulce daca i-as ruga frumos, as juca sah cu Ron, as face un drum la biblioteca cu Hermione, l-as ruga pe Harry sa ma invete sa zbor. Si as incheia totul cu o vizita in Hogsmeade, doar ma gandesc la el ca la un fel de orasel de turta dulce. Va rog, nu imi amintiti ca e vara si ca toti sunt acasa. Lasati-ma sa ma bucur de fantezie.



Obsidian (Lux, #1)
Apoi (hi hi hi) Daemon, fireste. Intrebarea e daca as mai putea face ceva pusa fata in fata cu un astfel de personaj (salivatul in exces ca o ciudata complet scapata de sub control si de sub camasa de forta nu se pune la socoteala ). 
In schimb, sunt sigura ca as putea vorbi mult cu Katy despre carti ( si Daemon ), bloguri ( si Daemon ), recenzii ( si Daemon )
Si ar trebui sa mananc ceva cu Dee. Nu radeti. Sunt foarte geloasa pe cat poate manca fetita aceea fara sa se ingrase.









Breathe (Sea Breeze, #1) 


 Breath

Mi-a placut atat de mult cartea asta incat cred ca il voi imprumuta pe Jax sa imi cante si mie la chitara. Sunt sigura ca Sadie nu se supara. Macar zece minute.
P.S. De fapt sunt destul de sigura ca se supara, dar eu tot il vreau.








Shiver (The Wolves of Mercy Falls, #1) Ei bine, inca nu am terminat Fior. Dar va rog, va rog, va rog, lasati-ma sa il ajut pe Sam la librarie. Fiindca mereu mi-am dorit sa lucrez intr-una si fiindca baiatul asta este atat de dulce si de sensibil, diferit de fiecare personaj masculin principal pe care l-am vazut vreodata.

Iar dupa ce termin cu Sam si dupa ce voi sti unde este fiecare carte din librarie, am sa trec pe la Grace si am sa o rog sa imi arate toate pozele cu lupi la care tine atat de mult.








Clockwork Angel (The Infernal Devices, #1) 





Explicatia este foarte, dar foarte simpla. Dati un click micut aici









Shadows (Lux, #0.5)





Cum am fost in Obsidian, n-as putea rata sansa de a merge si in Shadows si de a petrece putin timp cu Dawson si Beth. Ei doi sunt asa draguti impreuna incat ma fac sa visez cu ochii deschisi ore in sir.  











The Ghost and the Goth (The Ghost and the Goth, #1) 



Dar nu cei din urma. Trebuie sa vad o cearta intre Alona si Will. Trebuie.












Leapsa merge la oricine o vrea.  

3 comentarii: