vineri, 27 aprilie 2012

In vizita (#1)

Am deschis aceasta rubrica cu scopul de a prezenta carti din strainatate, cu subiecte cat mai variate, care ma atrag si pe care mi-as dori sa le vad intr-o zi si in Romania. Acestea fiind spuse...

Saving June
 "Saving June" - Hannah Harrington

"Daca ar fi asteptat mai putin de doua saptamani, ar fi fost June care a murit in iunie. Dar nu cred ca sora mea s-a gandit la asta."

Sora mai mare a lui Harper Scott a fost mereu considerata perfecta, asa ca atunci cand June se sinucide cu o saptamana inainte de absolvire, adolescenta Harper este devastata. Si desi toti cei din jurul ei regrata, nimeni nu poate explica de ce a facut-o.
Cand parintii ei divortati hotarasc sa imparta cenusa lui June in cate o urna pentru fiecare, Harper ia problema in propriile maine. O sa fure cenusa lui June si va calatori prin tara alaturi de cea mai buna prietena a ei, Laney, catre locul in care sora sa a visat mereu sa mearga: California.

Intra in scena Jake Tolan. Este un baiat cu o atitudine rebela, cu o obsesie pentru rock-ul clasic si care nu are nimic in comun cu June. Cu toate acestea, el a avut o conexiune cu ea, asa ca atunci cand insista sa li se alature, Harper este suficient de disperata incat sa ii permita. Cu felul sau de a fi, cand fermecator, cand ingrozitor, si cu credinta lui in faptul ca muzica poate indrepta totul, Jake s-ar putea sa fie exact cel de care are nevoie.

Exceptand faptul ca June nu era singura care ascundea ceva. Iar Jake are un secret care ar putea sa ii dea lui Harper inca o data viata peste cap.


2 comentarii:

  1. Oau!:) M-a cucerit inca de la titlu. Foarte frumoasa descrierea cartii(sau recenzia ta, chiar nu mi-am dat seama ce e de fapt). Sunt sigura ca e o carte care merita citita.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. E descrierea cartii, tradusa de mine. Desi mi-ar placea sa citesc cartea, nu cred sa am prea curand posibilitatea

    RăspundețiȘtergere