miercuri, 4 iulie 2012

Let's chat

Tumblr_m6mqh7o6yf1ryirgso1_500_large 

Let's chat, huh?
- as aprecia foarte mult daca ati citi postul -

     
    Bineinteles ca va puteti intreba: Ce viseaza copila asta aiurita cu Hello, July? Chiar nu vede ca suntem deja in patru? Unde a fost in ultimele zile? Pe a cincea planeta de la soare? Stiu data. Numai ca e modul meu de a... recupera timpul pierdut, sa spunem. Sunt in acea stare pasiva, neproductiva si ilogica a cititorului. Acea uitare sufocanta, acea perioada monotona in care numeri firele de par si admiri felul in care culoarea peretilor se schimba in functie de pozitia soarelui doar fiindca ai vrea sa faci ceva, dar nu gasesti farame de energie pentru a pune in aplicare. In consecinta, am dat deja in ceea ce eu numesc maladia inceputurilor. Incep o carte, citesc cincizeci de pagini si trec la alta. 

 

     Asta e o mostra draguta din toate cartile pe care le-am inceput in ultimele zile, fara a gasi prea mult curaj ca sa le termin. Dar... am hotarat ca boala trebuie sa ia un sfarsit azi, nu-i asa? Odata si-odata, tot trebuie sa se termine si mai bine mai devreme decat mai tarziu. In consecinta, blogul ( pe care l-am lasat in singuratate dupa cum s-a vazut ) trebuie sa isi revina. Si pentru asta, mi-ar placea mult sa primesc ajutorul vostru. Cum? Sub forma unor mici comentarii, care nu cer prea mult efort, nu-i asa? Ce va place la Dressed in Words? Sau, chiar si mai bine, ce nu va place? Ce ati vrea sa gasiti mai des aici? Ce nu gasiti deloc, dar v-ati dori? Recenziile mele sunt bune? Nu sunt bune? Cum as putea sa le imbunatatesc? Aspectul? Ce va inspira el? Dat fiind ca nu va pot oferi deocamdata premii reale, v-ar placea daca din cand in cand v-as oferi cate ceva din colectia mea ( destul de larguta ) de ebook-uri? 

Tumblr_m6c5f2lga31rw4vnqo1_500_large 

    In alta ordine de idei, cred ca ati observat cu totii ca a mea casuta de GFC refuza cu incapatanare sa apara. Asa ca ar fi foarte dragut din partea voastra ( ba chiar adorabil ) daca mi-ati da Follow de sus din bara. In cazul in care doriti sa o faceti, bineinteles, si va place blogul intr-atat incat sa doriti. O sa fac si un banner si o sa il afisez la vedere, pentru orice eventualitate. 
   Si acum, la final, finalul finalurilor de aceasta data, sunt sigura ca ati observat ca notele de la recenziile mele sunt afisate in cifre banale. Asa ca m-am gandit sa remediez problema si sa va arat ce am ales sa le inlocuiasca.
 
    
 Mie personal imi plac si mi se par potrivite cu blogul. Dar, la fel ca si mai sus, astept si parerile voastre. Sper sa am parte de macar cateva dintre ele, acum, ca o sa incerc sa folosesc vara la capacitate maxima pentru a face din Dressed in Words un blog pe care sa fiti nerabdatori sa il accesati.
       

2 comentarii:

  1. O să încerc să-mi dau eu cu părerea(mda, sună puțin aiurea, dar în fine...)
    Sincer, mie îmi place blogul tău în primul rând pentru că scrii recenzii la cărți din străinătate. Aflu și eu de cărți interesante care nu există pe la noi. Uhm, mie una mi-ar plăcea și dacă ai pune câteva citate care ție ți-au plăcut din cărțile pe care le-ai citit. Am eu ce am cu citatele, de orice fel ar fi ele.
    Cred că recenziile tale sunt bune, dar mie mi se par cam lungi, iar de cele mai multe ori când dau de ceva lung parcă îmi piere cheful.(fără supărare)
    Legat de ebook-uri, mie mi-ar plăcea. Adică, oricum e mai simplu și mai rapid cu ebook-uri decât cu cărți hardcover și cu trimisul prin poștă.
    La aspect nu mă bag, că aici depinde mai ales cum vrei tu să arate blogul și, oricum, nu-i poți mulțumi niciodată pe toți.
    Cam atât aș avea eu de spus, sper să nu fi zis nelalocul lui.^^

    RăspundețiȘtergere
  2. îmi place foarte mult blogul tău, aştep postări şi recenzii noi:).

    RăspundețiȘtergere