sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Back. Maybe.


 Stiu. Chiar stiu. Am lipsit ceea ce s-ar putea numi o adevarata eternitate. Si mi-am dorit sa revin in fiecare clipa. Dar nu am facut-o. De ce? Poate fiindca pur si simplu nu ma simteam in stare. Poate din motive care nu pot fi cu adevarat impartasite pe o pagina de blog. Dar acum m-am intors. Sau cel putin incerc sa o fac.
    Postari zilnice? Nu va pot promite asta. De fapt, pe o perioada destul de lunga, s-ar putea sa nu apara decat recenzii si sper ca, daca mai exista o persoana care sa urmareasca acest blog, acest lucru sa fie in regula sau cel putin sa ma intelegeti. 
     Am o lista destul de mare de carti pe care vreau sa le recenzez si o lista si mai mare de carti pe care vreau sa le citesc. Incerc sa tin pasul cu scoala, cu anumite probleme si in acelasi timp sa imi termin autoprovocarea pe Goodreads ( 100 de carti anul acesta ). 
     In alta ordine de idei, daca doriti sa auziti parerea mea asupra unei carti anume, o puteti solicita, iar eu voi incerca sa o citesc si sa va ofer o recenzie cat mai impartiala. Daca doriti sa recenzez una dintre cartile din slideshow-ul de mai sus, de asemenea tot ce trebuie sa faceti este sa cereti, iar eu voi posta cat mai curand, dat fiind ca toate sunt deja citite.
   Altceva...? Ce spui cand te intorci dupa luni de absenta? E ca si cum stau la capatul unui prieten bolnav si nu ma pot gandi decat ca in orice secunda s-ar putea sa moara. Sper sa nu fie cazul, nu-i asa?Un comentariu:

  1. Abia am asteptat sa revi si speri sa te ti de promisiunea de a posta uimitoarele tale recenzii. Chiar imi era dor de postarile tale.

    RăspundețiȘtergere