sâmbătă, 2 februarie 2013

January Rewind (1)

http://oi50.tinypic.com/2vs3uhk.jpg 
Probabil e foarte evident, dar Rewind  este o rubrica in care arat toate cartile pe care le-am citit in decursul lunii trecute si... cam atat.

http://www.hachettebookgroup.com/_b2c/media/cache/6f/17/6f17f3fce74d68e66f80196101e6953d.jpg Angelfall (Penryn & the End of Days, #1) 
Dash & Lily's Book of Dares Vampire Academy (Vampire Academy, #1) Frostbite (Vampire Academy, #2) Shadow Kiss (Vampire Academy, #3) 
 Blood Promise (Vampire Academy, #4)

Speram sa reusesc sa citesc toata seria Academia Vampirilor luna asta, dar pofta mea de lectura a lovit un punct mort spre sfarsitul lui ianurie. Voi ce ati citit luna asta? Sau ce cititi la momentul actual? Ce mi-ati recomanda sa citesc in continuare? Si, cel mai important, v-ati dori sa fac recenzie la vreuna din cartile acestea?

4 comentarii:

 1. Mi-ar plăcea o recenzie la Beautiful Creatures. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E singura pe care am facut-o deja. O gasesti aici http://dressedinwords-carmine.blogspot.ro/2013/01/recenzie-beautiful-creatures.html

   Ștergere
 2. Marinaaa :* Ai citit Ana and the French Kiss? Ce tare cum ţi s-a părut? Şi ai cartea cumva în variantă e-book?;;)
  Din ce ai pus tu acolo am citit Beautiful Creatures şi Academia Vampirilor. :-? Cărţi drăguţe, deşi Beautiful Creatures nu e aşa impresionantă.

  RăspundețiȘtergere
 3. Scuze, am Anna and the French Kiss paperback. Cred ca o aveam intr-o vreme si ebook, dar nu stiu daca am mai pastrat-o. Daca vrei, ma uit sa vad daca inca o mai am. Beautiful creatures mi-a placut, dar stiu ca multora li se pare lenta. Eu nu am avut nicio problema cu asta:))

  RăspundețiȘtergere